Johannus Orgelbouw
Johannus Orgelbouw - Een leven vol muziek

De mooie klank en het eigentijdse meubel zorgen ervoor dat de Opus al decennia lang het meest verkochte Johannus-orgel ter wereld is. Het is verkrijgbaar in een 2- of in een 3-klaviers uitvoering. Of u nu wilt studeren of gewoonweg heerlijk musiceren, het Opus orgel maakt het mogelijk.

OPUS 250
OPUS 350

Opus250Selector

 

Ja, er staat een nieuwe Opus-generatie in de toonzaal van Johannus. Zo kunnen we dat gerust stellen. Weet je waarom? Ga maar eens op de orgelbank zitten van de twee klavieren tellende Opus 250. Voor je de mooie lessenaar van hout of plexiglas. Daaronder de 36 stemmen, te bedienen via verlichte tuimelregisters. Onder je het 30-tonige rechte pedaal. Erboven de twee zweltreden. Echt een orgel.

Lees meer ...

Opus350Selector

 

Niet voor niets is de Opus al sinds jaar en dag het best verkochte orgel van Johannus. De authentieke serie was en is in al zijn schakeringen het muzikale icoon van elke orgelminnende huiskamer. De knappe combinatie van eigentijds design, verfijnde klanken van onvervalste Johannus-kwaliteit en innovatieve technieken maken ook de Opus 250 en 350 tot een must-play voor de hedendaagse organist.

Lees meer ...