Johannus Orgelbouw
Johannus Orgelbouw - Een leven vol muziek

De Vivaldi-serie is speciaal gebouwd om thuis te kunnen genieten van prachtige orgelklanken. De serie bestaat uit de Vivaldi 150, Vivaldi 250 en Vivaldi 350. Stuk voor stuk orgels met bijzondere kwaliteiten en eigenschappen. Met een Vivaldi heeft u een speciaal orgel in huis, op welk model uw keuze ook valt !

VIVALDI 150 VIVALDI 250 VIVALDI 350

Vivaldi150

De Vivaldi 150 is een buitengewoon orgel dat wij uitgerust hebben met de nieuwste technieken. Hiermee verrijkt u niet alleen uw muzikale leven maar het geeft u ook vele jaren speelplezier.

 

Vivaldi250

De Vivaldi 250 is een echte moderne klassieker, vol baanbrekende uitvindingen van Johannus. Deze uitblinker heeft een zeer complete dispositie en een weergaloos audiosysteem, die zorgen voor een orgelervaring om nooit te vergeten.

Vivaldi350

De kroon op de Vivaldi serie is het model 35. Veel orgelliefhebbers hebben daar naar uitgekeken, want de fantastische eigenschappen van de Vivaldi 15 en 25 wekten grootse verwachtingen. Wel, dat wordt geheel bewaarheid in dit bijzondere orgel, dat nu al haast een legende is.