Mixtuur Orgels
Orgelbouw Mixtuur - Ons aanbod Hauptwerk orgels uit de bovenklasse

De combinatie van een digitaal orgel met Hauptwerk blijkt in de praktijk verre van ideaal. Vaak is de MIDI-implementatie van de registers niet aanwezig of niet compatible met Hauptwerk. De bediening van de overige functies is omslachtig en geschiedt via de muis in combinatie met een beeldscherm. Voor het geluidssysteem is verschillende apparatuur met de bijbehorende bekabeling benodigd wat het aanzicht niet ten goede komt.

Een orgel met de klank en mogelijkheden van Hauptwerk én het bedieningsgemak van een gebruikelijk digitaal orgel leek ver weg, de Fortissimo serie is de oplossing!

Dit hoogwaardige Hauptwerk orgel is leverbaar in een drie- en vier-klaviers uitvoering en is standaard voorzien van een krachtige computer met de snelle i7 Quadcore prosessor en 32 GB RAM om grote sample-sets met gemak te kunnen laden. Via het geïntegreerde touchscreen zijn belangrijke Hauptwerk functies eenvoudig te bedienen zonder tussenkomst van beeldscherm en muis. Ook is de Fortissimo voorzien van een superieur audio-systeem, een 6 kanaals versterker-systeem en extra luidsprekers in de zijwand voor een brede uitstraling.

Weg met de losse pc-kast, interfaces, versterkers, sub-woofer, speakerkasten etc. gewoon alles netjes weggewerkt zoals het hoort.

Download de specificaties van de Mixtuur Fortissimo.Mixtuur Fortissimo

Keer terug naar het Mixtuur-overzicht