Mixtuur Orgels
Orgelbouw Mixtuur - Ons aanbod Hauptwerk orgels uit de bovenklasse

Of u nu Bach wilt spelen op het Schnitger-orgel te Zwolle of Zwart op het Hinszorgel te Kampen, achter de Mixtuur Intrada ontsluit zich voor u honderden jaren orgelhistorie. Een compact eigentijds meubel gecombineerd met de meest geavanceerde technologie. Door toepassing van ons eigen unieke door Mixtuur ontworpen DSSP™ (Dynamical StopSwitch Projection) concept schakelt u moeiteloos tussen verschillende disposities.

intrada001

intrada002

Door het inventief gepositioneerde 8-kanaals geluidssysteem hoort u de klank van beroemde orgels tot in elk detail. De hoogwaardige luidsprekers in de zijkant zorgen voor een nog breder klankbeeld. Het aantal virtuele registerschakelaars varieert van 60 (Intrada II) tot wel 90 (Intrada III). Genoeg om ook de grotere orgels te kunnen bespelen. Door de logische en overzichtelijke registervolgorde bent u zo op de verschillende instrumenten thuis. Met één druk op de knop schakelt u tussen de registers en de intuïtieve bediening van diverse functies, zoals de keuze van orgels, stemmingen of vrije combinaties.

DSSP™ Dynamical StopSwitch Projection
Door de positionering van de touchscreens midden boven het klavier ervaart men een optimaal bedieningscomfort. De schermen zijn op deze plaats perfect lees- en bedienbaar. Door toepassing van de door Mixtuur ontwikkelde DSSP™ techniek worden de diverse samplesets op virtuele registerschakelaars geprojecteerd. Hierdoor zijn we niet overgeleverd aan de layout van de verschillende sampleset-producenten maar kunnen we voor elk orgel een logische registervolgorde en optimaal bedieningsgemak garanderen. Via de menuknop worden de diverse functies overzichtelijk in het Nederlands weergegeven op het 2e touchscreen.

intrada003L

intrada003R

Altijd up-to-date
Standaard worden bij de Intrada-orgels 7 samplesets voorgeïnstalleerd. Deze kunnen altijd aangevuld worden met samplesets naar keuze. Inmiddels zijn er wereldwijd een 150-tal virtuele orgels (samplesets) gereed. Deze enorme collectie wordt bijna maandelijks aangevuld met nieuwe instrumenten. De installatie van deze sampleset verzorgen wij voor u, dit kan op afstand via een internetverbinding of via onze servicedienst.

Klik hier voor de specificaties van de Intrada-reeks.

De Mixtuur Intrada-serie is in België exclusief verkrijgbaar bij:
Orgelhuis Delobelle
Stasegemsestraat 67
8500 Kortrijk
Tel.: +32 (0)56 229062
Mob.: +32 (0)475 869371
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onze toonzaal is op afspraak open van maandag tot zaterdag (ook ’s avonds). U kunt ook ons contactformulier gebruiken. Wij nemen zo spoedig als mogelijk contact met u op.

Keer terug naar het Mixtuur-overzicht