Installaties
Ontdek onze producten en installaties bij onze klanten

Een nieuw lesorgel Mixtuur INTRADA III voor de Akademie voor Muzische Kunsten te Meise. De belangrijkste samplesets zijn het Müller orgel van Haarlem en de grote Cavaillé-Coll van Caen. De enthousiaste orgelklas van leraar Christophe Bursens is door dit mooie instrument niet meer uitsluitend afhankelijk van de kerk.

Bovendien kunnen de kinderen in de Akademie zèlf kennismaken met het klassieke orgel. Wij wensen Christophe en zijn leerlingen veel studiegenot met dit mooie instrument.

MeiseIntrada3

Terug naar het overzicht

Kies bij ons uw orgel in alle vertrouwen

Praat met ons
Praat met ons over uw project
Uw wensen en onze ervaring komen samen op tafel. Hebt u een groot project voor ogen, of de aankoop van een klein studieorgel, wij luisteren naar u en stellen de best haalbare oplossing volgens uw budget voor.
Probeer en luister
Probeer en luister in alle rust
Onze stemmige toonzaal in een gerestaureerd herenhuis is een unicum in het orgellandschap. U vindt er een uitgebreide selectie instrumenten van topmerken. Probeer ze in alle rust en discretie uit. Wij kijken niet op de klok.
Onze tevreden klanten zijn onze beste publiciteit. Wenst u een bestaand project bij een klant te bezoeken, wij regelen het voor u. Praat met organisten, bekijk hun projecten, laat u verrassen door de talrijke mogelijkheden.