Installaties
Ontdek onze producten en installaties bij onze klanten

Installatie en intonatie van een nieuw orgel Johannus Ecclesia D350 in de Sint-Martinuskerk te Herzele. Het orgel beschikt over 3 klavieren, een totaal van 4 x 41 registers en 4 stijlen (barok, romantisch, symfonisch en historisch).

Het krachtige 10.1 luidsprekersysteem werd onzichtbaar achter het kooraltaar gemonteerd op een op maat gemaakte luidsprekerconsole. Zo verkrijgen we naast een perfecte klankspreiding, ook een optimale ondersteuning van het zangkoor, en kan de organist perfect de balans orgel/zang inschatten.

Het orgel werd tenslotte volledig geïntoneerd in functie van de akoestische ruimte van dit mooie kerkgebouw.

Van de organist ontvingen we kort na de installatie nog de volgende fijne mail :

Dag Stefaan,
Hartelijk dank voor de installatie van het orgel in Herzele. Deze avond de eerste viering en alleen maar blije en verwonderde gezichten. Iedereen was vol lof over de natuurgetrouwe en mooie orgelklank. Op uw website staat het nieuwe orgel ook mooi weergegeven. Proficiat met het geleverde werk en van harte bedankt.
Met vriendelijke groeten,
Kristof De Vuyst
Organist St. Martinus Herzele

Terug naar het overzicht

Kies bij ons uw orgel in alle vertrouwen

Praat met ons
Praat met ons over uw project
Uw wensen en onze ervaring komen samen op tafel. Hebt u een groot project voor ogen, of de aankoop van een klein studieorgel, wij luisteren naar u en stellen de best haalbare oplossing volgens uw budget voor.
Probeer en luister
Probeer en luister in alle rust
Onze stemmige toonzaal in een gerestaureerd herenhuis is een unicum in het orgellandschap. U vindt er een uitgebreide selectie instrumenten van topmerken. Probeer ze in alle rust en discretie uit. Wij kijken niet op de klok.
Onze tevreden klanten zijn onze beste publiciteit. Wenst u een bestaand project bij een klant te bezoeken, wij regelen het voor u. Praat met organisten, bekijk hun projecten, laat u verrassen door de talrijke mogelijkheden.