Installaties
Ontdek onze producten en installaties bij onze klanten

21/11/2017

Installatie en intonatie van een nieuw orgel Johannus Ecclesia T250 in de St. Vincentius a Paulo Kerk te Kleit (Maldegem).
Het orgel beschikt over 2 klavieren, een totaal van 4 x 34 registers en 4 stijlen (barok, romatisch, symfonisch en historisch).

Het krachtige 8.1 luidsprekersysteem werd opgesteld op het doksaal, vóór de facada van het reeds lange tijd in onbruik geraakte pijporgel.

Het orgel werd ten slotte volledig geïntoneerd in functie van de akoestische ruimte van dit mooie kerkgebouw.

 

Terug naar het overzicht

Kies bij ons uw orgel in alle vertrouwen

Praat met ons
Praat met ons over uw project
Uw wensen en onze ervaring komen samen op tafel. Hebt u een groot project voor ogen, of de aankoop van een klein studieorgel, wij luisteren naar u en stellen de best haalbare oplossing volgens uw budget voor.
Probeer en luister
Probeer en luister in alle rust
Onze stemmige toonzaal in een gerestaureerd herenhuis is een unicum in het orgellandschap. U vindt er een uitgebreide selectie instrumenten van topmerken. Probeer ze in alle rust en discretie uit. Wij kijken niet op de klok.
Onze tevreden klanten zijn onze beste publiciteit. Wenst u een bestaand project bij een klant te bezoeken, wij regelen het voor u. Praat met organisten, bekijk hun projecten, laat u verrassen door de talrijke mogelijkheden.