Installaties
Ontdek onze producten en installaties bij onze klanten

- 12 april 2018 -

Een op maat gebouwd 4-klaviers Mixtuur orgel voor een professionele organiste te Tourcoing.

Het orgel zal zal ingezet worden als studie-orgel voor de huiskamer, maar ook als concert-instrument in concertzalen, kerken, ... Om een gemakkelijk transport toe te laten is het orgel volledig demonteerbaar. Op het krachtige Hauptwerksysteem werden reeds een 10-tal samplesets geïnstalleerd, waaronder de Cavaillé Coll van Saint Omer, een orgel waar de organiste reeds verschillende keren op concerteerde. In de toekomst zal het orgel nog aangevuld worden met nieuwe samplesets.

 

Terug naar het overzicht

Kies bij ons uw orgel in alle vertrouwen

Praat met ons
Praat met ons over uw project
Uw wensen en onze ervaring komen samen op tafel. Hebt u een groot project voor ogen, of de aankoop van een klein studieorgel, wij luisteren naar u en stellen de best haalbare oplossing volgens uw budget voor.
Probeer en luister
Probeer en luister in alle rust
Onze stemmige toonzaal in een gerestaureerd herenhuis is een unicum in het orgellandschap. U vindt er een uitgebreide selectie instrumenten van topmerken. Probeer ze in alle rust en discretie uit. Wij kijken niet op de klok.
Onze tevreden klanten zijn onze beste publiciteit. Wenst u een bestaand project bij een klant te bezoeken, wij regelen het voor u. Praat met organisten, bekijk hun projecten, laat u verrassen door de talrijke mogelijkheden.