Installaties
Ontdek onze producten en installaties bij onze klanten

Een Mixtuur Intrada III als les- en studieorgel in de Muziekacademie te Aalst.

Het orgel werd geïnstalleerd in een groot klaslokaal, dat tevens dienst kan doen als concertruimte, voor samenspel, enz... de 2 kleine akoestiek-luidsprekers gemonteerd tegen de wand, achteraan in het lokaal zorgen voor het mooie natuurlijk klinkend ruimtelijk effect. De belangrijkste samplesets zijn de Silbermann van Arlesheim voor het barokke werk, en de Cavaillé Coll van Caen voor het romantiesche en symfonische werk. Daarnaast is er ook een renaissance-orgel, en kistorgel, een Italiaans barok orgeltje, en nog zoveel meer, Op het scherm dat naast het orgel staat opgesteld kan de orgelstudent ook zien op welk orgel er virtueel wordt gespeeld, en ontdekt zo ook alle verschillende stijlen van de geschiedenis van het orgel.

 

 

Terug naar het overzicht

Kies bij ons uw orgel in alle vertrouwen

Praat met ons
Praat met ons over uw project
Uw wensen en onze ervaring komen samen op tafel. Hebt u een groot project voor ogen, of de aankoop van een klein studieorgel, wij luisteren naar u en stellen de best haalbare oplossing volgens uw budget voor.
Probeer en luister
Probeer en luister in alle rust
Onze stemmige toonzaal in een gerestaureerd herenhuis is een unicum in het orgellandschap. U vindt er een uitgebreide selectie instrumenten van topmerken. Probeer ze in alle rust en discretie uit. Wij kijken niet op de klok.
Onze tevreden klanten zijn onze beste publiciteit. Wenst u een bestaand project bij een klant te bezoeken, wij regelen het voor u. Praat met organisten, bekijk hun projecten, laat u verrassen door de talrijke mogelijkheden.