Installaties
Ontdek onze producten en installaties bij onze klanten

21 oktober 2014

Een primeur, en wat voor één!

Het allereerste Mixtuur-orgel in een Belgische kerk; de Sint Annakerk te Baal (Tremelo)

De Mixtuur Fortissimo-speeltafel beschikt over niet minder dan 80 registerschakelaars (type domino) die een eenvoudige registratie toelaten. Als basissamplesets werd gekozen voor de Cavaillé-Coll van Caen en voor het Müller-orgel van Haarlem. Met het handige touchscreen boven de klavieren kan eenvoudig een sampleset geselecteerd worden, en worden alle functies als transposer, stemmingen, toonhoogte, ... bediend.

Op het doksaal bevindt zich het hoogwaardige versterkingssysteem van 8 kanalen + baskanaal, aangestuurd door 25 versterkers en 4 Mixtuur DSP-units.

Orgelhuis Delobelle en het team van Mixtuur installeerden en intoneerden dit orgel geheel volgens de aanwijzingen en wensen van de organist Koen Van Damme, die zelf thuis over een uitgebreide Hauptwerk-installatie beschikt.

 

Terug naar het overzicht

Kies bij ons uw orgel in alle vertrouwen

Praat met ons
Praat met ons over uw project
Uw wensen en onze ervaring komen samen op tafel. Hebt u een groot project voor ogen, of de aankoop van een klein studieorgel, wij luisteren naar u en stellen de best haalbare oplossing volgens uw budget voor.
Probeer en luister
Probeer en luister in alle rust
Onze stemmige toonzaal in een gerestaureerd herenhuis is een unicum in het orgellandschap. U vindt er een uitgebreide selectie instrumenten van topmerken. Probeer ze in alle rust en discretie uit. Wij kijken niet op de klok.
Onze tevreden klanten zijn onze beste publiciteit. Wenst u een bestaand project bij een klant te bezoeken, wij regelen het voor u. Praat met organisten, bekijk hun projecten, laat u verrassen door de talrijke mogelijkheden.