Installaties
Ontdek onze producten en installaties bij onze klanten

10 februari 2015

Installatie van een Mixtuur V-touch voor een particuliere klant in Charneux (regio Verviers).
Het orgel is voorzien van een uiterst krachtig Hauptwerk-systeem van (I7 hexacore, 64GB), houten klavieren, een concaaf 30-tonig pedaal, een verstelbare bank, een draadloos surround versterkingssysteem, ...
Als samplesets werd gekozen voor de Cavaillé-Coll van Caen voor de romantische/symfonische muziek en voor de barok de net verschenen sampleset van het majestueuze Müller-orgel van Haarlem.
Bij onderstaande foto's ook een heimelijk kijkje in het atelier van Mixtuur, bij de bouw van het orgel...

 

Terug naar het overzicht

Kies bij ons uw orgel in alle vertrouwen

Praat met ons
Praat met ons over uw project
Uw wensen en onze ervaring komen samen op tafel. Hebt u een groot project voor ogen, of de aankoop van een klein studieorgel, wij luisteren naar u en stellen de best haalbare oplossing volgens uw budget voor.
Probeer en luister
Probeer en luister in alle rust
Onze stemmige toonzaal in een gerestaureerd herenhuis is een unicum in het orgellandschap. U vindt er een uitgebreide selectie instrumenten van topmerken. Probeer ze in alle rust en discretie uit. Wij kijken niet op de klok.
Onze tevreden klanten zijn onze beste publiciteit. Wenst u een bestaand project bij een klant te bezoeken, wij regelen het voor u. Praat met organisten, bekijk hun projecten, laat u verrassen door de talrijke mogelijkheden.