Installaties
Ontdek onze producten en installaties bij onze klanten

25 maart 2015

Eglise de l'Assomption, Farciennes-Centre :
Installatie van een Johannus Ecclesia D450.

Deze Ecclesia D450 is met 4 x 54 registers het grootste uit de Ecclesia-reeks, specifiek voor het gebruik in kerken ontworpen. In heel wat kerken installeerden we al zijn "kleinere broer", de heel populaire Ecclesia D350. Voor zover wij weten is deze D450 de eerste van zijn soort in België.

De indrukwekkende speeltafel is verbonden met een al even indrukwekkend versterkingssysteem. Dat heeft 12 kanalen voor het midden en hoog, en 2 voor de bassen. Het geheel heeft een unieke kracht en uitstraling. De luidsprekers zijn op het doksaal gemonteerd. Hun positie werd proefondervindelijk bepaald, om tot het best mogelijke klankresultaat te komen.

Het orgel werd geïntoneerd met behulp van de software INTONAT. Noot per noot en register per register werden de karakteristieken geregeld, dank zij de heel flexibele instellingsmogelijkheden van het DSP-systeem.

 

Terug naar het overzicht

Kies bij ons uw orgel in alle vertrouwen

Praat met ons
Praat met ons over uw project
Uw wensen en onze ervaring komen samen op tafel. Hebt u een groot project voor ogen, of de aankoop van een klein studieorgel, wij luisteren naar u en stellen de best haalbare oplossing volgens uw budget voor.
Probeer en luister
Probeer en luister in alle rust
Onze stemmige toonzaal in een gerestaureerd herenhuis is een unicum in het orgellandschap. U vindt er een uitgebreide selectie instrumenten van topmerken. Probeer ze in alle rust en discretie uit. Wij kijken niet op de klok.
Onze tevreden klanten zijn onze beste publiciteit. Wenst u een bestaand project bij een klant te bezoeken, wij regelen het voor u. Praat met organisten, bekijk hun projecten, laat u verrassen door de talrijke mogelijkheden.