Installaties
Ontdek onze producten en installaties bij onze klanten

Kerk Onze-Lieve-Vrouw te Kortenberg (Belgiƫ).
Installatie van een Johannus Ecclesia T250 in het koor van de kerk.

Om een maximale uitstraling van de klant te krijgen, is een heel performant UL-versterkingssysteem gemonteerd achter de balustrade van het doksaal. De afstand tussen de speeltafel en de luidsprekers is behoorlijk groot. Daarom is een regelbare monitorluidspreker bij de speeltafel geplaatst. Met een intensieve intonatie kon het orgel maximaal worden aangepast aan de mooie akoestiek van deze kerk.

Terug naar het overzicht

Kies bij ons uw orgel in alle vertrouwen

Praat met ons
Praat met ons over uw project
Uw wensen en onze ervaring komen samen op tafel. Hebt u een groot project voor ogen, of de aankoop van een klein studieorgel, wij luisteren naar u en stellen de best haalbare oplossing volgens uw budget voor.
Probeer en luister
Probeer en luister in alle rust
Onze stemmige toonzaal in een gerestaureerd herenhuis is een unicum in het orgellandschap. U vindt er een uitgebreide selectie instrumenten van topmerken. Probeer ze in alle rust en discretie uit. Wij kijken niet op de klok.
Onze tevreden klanten zijn onze beste publiciteit. Wenst u een bestaand project bij een klant te bezoeken, wij regelen het voor u. Praat met organisten, bekijk hun projecten, laat u verrassen door de talrijke mogelijkheden.