Overslaan en naar de inhoud gaan

Bel ons: +32 (0)475 869371 | Email: info@orgelhuis.be

Rembrandt 375

Huur uw orgel - Rembrandt 375

Onze Rembrandt 375 heeft al heel wat concert-ervaring. De voorbije 5 jaar werd dit orgel voor meer dan 150 concerten ingezet op veel belangrijke concertpodia in België, Noord-Frankrijk en Nederland. Het werd gebruikt door professionele gezelschappen (Vlaams Radio Koor, Brussel symfonisch Orkest, Orchestre National de Lille, ...) en door amateurgezelschappen (La Badinerie, Het Gents Madrigaalkoor, Het Kortrijks Vocaal Ensemble, Con Cuore, Vlissingse Oratorium Vereniging, en nog zoveel meer...).
Allen waarderen de multi-inzetbaarheid van het orgel, gekoppeld aan zijn klankkwaliteit, gebruiksgemak en flexibiliteit.
Hiertoe beschikt het orgel over 48 registers verdeeld over 3 klavieren, een concaaf 30-tonig pedaal, 3 stijlen (barok, symfonisch en romantisch), een uitgebreid programmeerbaar setzersysteem, transposer, toonhoogteregeling, 12 verschillende stemmingen, en nog zoveel meer. Een erg flexibel instelbaar galmsysteem zorgt voor een ruimtelijk effect in droge ruimtes, en kan aangepast of uitgeschakeld worden indien het orgel wordt opgesteld in een ruimte met een mooie eigen akoestiek.
Het externe luidsprekersysteem van 1400 Watt bestaat uit een sub en 6 luidsprekerkasten. Deze worden op een uitschuifbaar statief gemonteerd, dat tot 3 meter hoog kan uitgeschoven worden, voor een optimale klankspreiding en comfort voor de musici die ervoor staan opgesteld. Het orgel is hiermee geschikt voor middelgrote kerken en zalen tot 600 zitplaatsen. De vormgeving van de orgelconsole is elegant rustiek; een midden eiken uitvoering met bossing panelen op de zijkanten.

Contacteer ons voor advies, demo of prijs